Megasztár 6 - Véget ért az utolsó Megasztár, nyert a nagy esélyes Radics Gigi

Radics Gigi nyerte a hatodik, egyben valószínűleg utolsó Megasztár-t: sokak szerint a műsorfolyam izgalmát vette el az, hogy két hónappal korábban nagy összegben lehetett fogadni arra, különösebb kockázat nélkül, hogy ő lesz a befutó. A TV2 a számos reklámszünetben serényen nyomatta a The Voice A Hang felhívó szpotját, ez a műsor váltja ősszel a csatorna régi formátumát. Elindultak a TV2-n a 2012 őszére tervezett The Voice szpotjai, azaz lehet jelentkezni a Magyarország hangja című tehetségkutató műsorba. Elsőként az [origo] írta meg, jó egy-két hónappal ezelőtt, hogy a csatorna új formátumot vesz: ez egyben azt is jelenti, hogy a mostani az utolsó Megasztár, csak akkor tér vissza a hat évadot megélt show, ha az újonc hatalmasat bukik. A műsor zsűrijébe híres zenészek-énekesek is kellenek, alighanem megkörnyékezik majd a tankcsapdás Lukács Lászlót, Ákost, noha egyik sem lesz olcsó.
A fináléban Szakos Andrea és Radics Gigi felléptek többször szólóban és duettben is. Előbbi egyszer Tolvai Renátát, illetve Caramelt kapta maga mellé, a zsűri szabályosan elolvadt, utóbbi Király Viktorral adott elő egy duettet, de énekelt Tóth Verával is. Flo Rida két számban volt színpadon, de közben régi megasztárosok is előkerültek, közösen adták elő a We are family-t: ott volt Hien, a női ruhába bújt, épp nemet váltó Szecsődi Karcsi, Lakatos Yvette, Fekete Dávid, Dér Heni, Pflum Orsi, Baktai Anikó, Patai Anna, Giorgio és sok más, régi szereplő.
Az egyik versenyző előbb 62 százalékkal elhúzott, akkor Liptai Claudia lelkesen "szoros állásról" beszélt, amivel aligha tudott becsapni bárkit is. Amikor már 67 százalékkal vezetett már a második fantomkép, akkor Tilla már nem mert szoros állásról elmélkedni, ő inkább azzal próbálta szavazásra buzdítani a nézőket, hogy bejelentette, hogy az sincs biztonságban, aki vezet. A párbajdallal (Voulez-vous coucher avec moi?) jöttek a végén, feltűnő volt, hogy nevetgélve, lazán álltak a színpadra, azaz van abban valami, amiről egy volt nyertes, Király Viktor elmélkedett, miszerint a mostaniaknak nincs lámpalázuk, nem izgulnak különösebben egy előadás előtt.
Korábban volt olyan Megasztár-adás, ahol 20-30 fős, adott jelre ujjongó csapatot próbáltak masszív, zajos tömegként beállítani, egy nagyon szomorú és kínos bejelentkezés során. Most nem követte el ezt a hibát a TV2, Tiszavasvári és Salgótarján főterén is sokan voltak, hogy drukkoljanak a városból származó lánynak. Az eredményhirdetés előtt értékelt a zsűri is, Mester Tamás szerint ez volt a legjobb Megasztár, a párbaj klassz volt, Gigi pedig "egy zseni." Ilyen felvezetéssel nem is lehetett más az eredmény, bejött a papírforma: nagy fölénnyel nyerte a versenyt Radics Gigi.