Megasztár 6 - Talán Attila számára a jövő a tét

Talán Attila számára a Megasztár 6- ban való szereplés a jövője kulcsa lehet. A fiatal énekes biztos jövőt szeretne teremteni magának, így minden erejét összeszedve küzd a tehetségkutató adásaiban hétről-hétre.
Számos nehézséggel küzdött már meg Talán Attila élete során, ám most lehetőséget lát arra, hogy élete jobbra forduljon.
Nagyon korán kellett felnőnie a 25 éves énekesnek, aki édesapját hat évvel ezelőtt veszítette el. Édesanyja másfél évvel ezelőtt visszautazott hazájába Németországba és bátyja is külföldön éli életét. Attila azonban úgy döntött, hogy a nehézségek ellenére itthon próbál meg boldogulni és minden lehetőséget megragadott, hogy megélhetését fedezni tudja. Túl sok támogatásra nem számíthatott, hiszen az édesanyja súlyos betegségekkel küzd.
Korábbi sportbalesete miatt nagyon sokszor műtötték már és a térdprotézis azóta is számtalan gondot okoz neki. Autóbalesete következtében nyakcsigolyái is károsodtak így keringési problémákkal is küzd. Attila tisztában van azzal, hogy édesanyja nem tud mellette lenni a küzdelmes időkben, de bízik abban, hogy a műsor segítségével olyan kapuk nyílnak meg számára melyeken eddig hiába is kopogtatott volna.
Reméli, hogy a Megasztár 6 által a létbiztonságát teremtheti majd meg, ami számára egy új élet kezdetét jelentené.