Megasztár 6 - TV2 hivatalosan is bejelentette, Liptai Claudia és Till Attila lesz a Megasztár 6 műsorvezetője

Visszatér a képernyőre Liptai Claudia. Hétfőn a TV2 hivatalosan is bejelentette, amit már erősen sejteni lehetett: a szőke démon nem bírja sokáig képernyő nélkül.
Liptai Claudia így Till Attila mellett a Megasztár 6 műsorvezetője lesz. Úgy tűnik, a kereskedelmi csatornának ugyanannyira szüksége van Liptai Claudia vitatott, de kétségkívül ismert személyiségére és profizmusára, mint a műsorvezetőnek fél év pihenő után az ezzel járó gázsira, így ismét egy mindenki számára előnyökkel járó megállapodás született. Claudiánál azonban nem a pénz játszotta a legfontosabb szerepet.
- Nagyon jó érzés, hogy ebben a műsorban léphetek újra a nézők elé, hiszen nagyon közel áll a szívemhez. Amikor búcsúztam, nagy szükségem volt a pihenésre, de mostanra már hiányzott a feladat és ez a számomra fontos csapat. A Megasztár szórakoztató, semmihez sem hasonlítható hangulatú show, amelyben valódi emberi sorsokat követhetünk nyomon, amely nemcsak a nézőket, de minket, műsorvezetőket is megérint. A legfontosabb, hogy olyanoknak tudunk esélyt adni, akik a Megasztár nélkül talán sosem tudnák megmutatni a tehetségüket - nyilatkozta Claudia a TV2 által kiküldött sajtóközleményben, amely hírt adott a Megasztár nyerő párosáról.