Liptai Claudiát követelik a Megasztár 6-ba

Liptai Claudiát követelik a Megasztár 6 háziasszonyának. A Bors olvasói az interneten nyilvánították ki véleményüket, Claudia pedig ígéri nekik, szeretetük befolyással lesz a döntésére, ha felkérik a műsorra.
Alig egy hete egy nagyszabású partin jelentette be a TV2: ősszel indul a Megasztár 6. Az sem volt titok, hogy az egyik műsorvezető Till Attila lesz, aki eddig minden egyes szériában sikerrel kormányozta a műsor hajóját. Megtudtuk azt is, hogy az átalakuló zsűriben Falusi Mariann mellett Bereczki Zoltán is szerepet kap. Esélyes ítészként információink szerint az egykori nyertes, Caramel neve is felmerült, arról azonban eddig nem esett szó, ki lehet a társa Tillának.
Claudia, aki az ötödik tehetségkutató háziasszonya volt, s a tévécsatorna első számú sztárja, alig egy hete mondott föl a Mokkában. Az első hírek még arról szóltak, hogy a Jóban Rosszban című sorozatból is távozik – mint kiderült, nem így lesz –, s az is kérdéses, övé lesz-e újra a Megasztár.
A Bors szavazást indított hát internetes oldalán, hogy a nézők véleményét is megtudjuk: kit látnának szívesen a Megasztár 6 női műsorvezetőjeként. Olvasóink tíz lehetséges jelöltről foglalhattak állást, s a voksok közel egyharmadát Liptai Claudia zsebelte be. Mögötte második helyen 18 százalékkal Görög Zita, harmadik helyen pedig közel 10 százalékkal a Tények műsorvezetője, Várkonyi Andrea végzett. Claudia rettentő boldog volt, amikor megtudta, hogy ő győzött a Bors szavazásán, s olvasóinknak azt ígéri, gondol majd rájuk, ha döntéshelyzetbe kerül.
– Életem egyik legnagyobb televíziós élménye volt a Megasztár. Tillával és a „megacsapattal” dolgozni mindig szívmelengető. Még csak most fejeztem be a Mokkát, s kezdem meg pihenésemet, a csatorna vezetésével közösen döntjük el, hogy részt veszek-e a műsorban. Csodás érzés viszont a nézők bizalma, köszönöm, bizonyosan befolyásol majd a döntésemben – hangzott Claudia Borsnak adott válasza.
Vajon a csatorna Claudiát választja?
– Claudia vérbeli profi, egyike az ország legjobb műsorvezetőinek, a Megasztár 5-öt is a tőle megszokott, magas színvonalon vezette – mondta Koltay Tamás, a TV2 sajtósa. – Teljesen bizonyos, hogy ugyanezt a profizmust látnánk tőle ezúttal is, a csatorna vezetősége azonban egyelőre még nem határozott arról, ki lesz Tilla párja a műsorban.