Rúzsa Magdi még nem tud róla beszélni

Rúzsa Magdolna
Rúzsa Magdinál is megkezdődött a koncertszezon, de titokzatosan sejtetett mást is, amiről viszont még nem beszélhetett. Az énekesnő most alkot, de ha ideje engedi, fesztiválozni is elindul.
Rúzsa Magdinak nem nagyon lesz ideje nyári kikapcsolódásra, talán egy hetet nyaralhat, de ahogy mondta: télen egyébként is jobban szeret pihenni.
"Még nem tudom, hogy hová utazom, majd kiderül. Az a fontos, hogy élvezzem és víz mellett legyek. Elindult a koncertszezon, készülök az új lemezemmel, szövegírással foglalkozom, úgyhogy teljes mértékig az alkotással vagyok elfoglalva, valamint lesz egy másik dolog, amiről most még nem tudok beszélni" - fogalmazott sejtelmesen Rúzsa Magdi, aki ha fellépni nem is, de magánemberként a fesztiválokra is ellátogat.
"Inkább városi rendezvényeken vannak fellépéseim, a fesztiválok nem igazán szerepelnek a koncertjeim listájában, de ez nem befolyásol semmit, ugyanis, ha elindul a szezon, tavasztól őszig nincs megállás. Vannak olyan együttesek, előadók, akiket kedvelek, így magánemberként elmegyek a Balaton Soundra vagy a Szigetre - ide egyébként rendszeresen kijárok -, ha van időm. Mint sok fiatalt, engem is vonzanak ezek a helyek, biztosan megtalálom idén is azt a zenét, ami leginkább érdekel"