Megasztár 6 - Radics Gigiéktől leesett a világsztár álla

Elmondása szerint péntek este óta a föld felett lebeg egy méterrel Radics Gigi, aki 2012-ben a Megasztár nyertese lett. Ám Szakos Andi sem szomorkodik a második helyével. A két finalista tehetsége lenyűgözte Flo Ridát is, aki kijelentette: bármikor készítene közös lemezt a lányokkal.
Flo Rida két színpadra állása között csak néhány perc volt, de legnagyobb meglepetésünkre nem a következő dalára koncentrált, hanem rám és Gigire - meséli az Új Ásznak Szakos Andrea. - Kijelentette, hogy lecseréli ránk az énekesnőjét még egy szám erejéig, ha vállaljuk. Persze nekünk nemet kellett mondanunk, hiszen nem tanultuk meg annak szövegét. Ennek ellenére fantasztikus érzés volt, hogy a világ jelenleg egyik legelismertebb előadójának tetszett a hangunk.
Radics Gigi csupán formalitásként éli meg, hogy legyőzte Szakos Andit.
- Az, hogy én nyertem, fantasztikus, de azt semmiképpen sem mondanám, hogy Andi vesztett. Egy pillanatig sem éreztem a döntő alatt, hogy nyeregben vagyok vele szemben. Elképesztően jó énekes. Péntek óta gyakorlatilag alig váltunk el egymástól, hiszen közösek a programjaink.