Megasztár 6 - Nincs már fiú a Megasztárban Talán Attila kiesett

Radics Gigi különösebb erőlködés nélkül leénekelte két vetélytársát a színpadról, így nem volt kérdés, hogy ki jut be biztosan a Megasztár fináléjába. A másik két énekesből a zsűri Szakos Andreát mentette meg, a kitelepült rajongói csapat pedig fájóan kicsiny volt. Véget ért a Megasztár utolsó döntője, már csak a finálé van hátra a 12 millióért, a divatosnak mondott ruházatért, az elektromos autóért, a thaiföldi luxusnyaralásért, az egyéves lakáshasználatért, és a wellnesz-hétvégéért. A még versenyben lévő előadók két önálló és egy közös produkcióval is a színpadon voltak, de a zsűri nem volt maradéktalanul elégedett: akad köztük olyan, aki a régi Szakos Andreát követelte vissza, Falusi Mariann pedig így kommentálta a Bon Jovi-imitátor Talán Attila fellépését: "hamis, hamis, hamis."
A verseny elején volt egy olyan pillanat, amikor kicsivel Szakos vezetett Radics előtt, de a műsor felétől már nem volt kérdés a biztos továbbjutó személye, ugyanis a tényleg erős produkciókkal előrukkoló, kétségkívül tehetséges, de néha modoros Gigi a voksok bő felét elvitte. Kellemetlen volt a műsorban látni, hogy fájóan kevesen gyűltek össze a Westendben, nagyjából 29 ember alkotta a "tömeget": ha ennyien jönnek össze, felesleges kitelepülést szervezni. Ők akkor kezdtek hangoskodni, amikor odakapcsolt a TV2, a kamera pedig világosan mutatta, mekkora a pangás a parányi csoport mögött. Tömeget tehát nem sikerült mutatni, de BL-promó volt, erről Bochkor gondoskodott.
A finálé másik résztvevőjéről Mester Tamáséknak kellett döntenie. Falusi jelezte, hogy szerinte minden nagy kérdés fejben dől el, Bereczki pedig arról elmélkedett, hogy egységes volt a zsűri, nem volt vita, de az előttük állók mindketten alulmúlták magukat. "Két, nem túl jó teljesítmény után kell véleményt mondanunk" - magyarázta. Mind a négyen úgy látták jónak, ha Szakos Andrea küzd meg a végén a hetek óta toronymagas favorit Radics Gigivel.