Megasztár 6 - Benji csak barátok vagyunk Gigivel

Múlt héten Burgess Benji búcsúzott a Megasztártól. Az amerikai születésű ifjú tehetség nem keseredett el, ugyanis tele van tervekkel. Ami biztos, hogy a zenekarommal szeretném folytatni, akikkel már a verseny előtt is együtt zenéltünk – mondta a Borsnak a fiatal énekes.
Benji fiatal kora ellenére tudatosan áll a munkához, saját dalokkal szeretné meghódítani közönségét. – Írtam már számokat a Megasztár előtt is, de a verseny alatt is születtek szerzemények – mondta az énekes, akitől azt is megtudtuk: szerelmes témájú dalokat mostanában nem vetett papírra. Gigivel barátok vagyunk. Tetszik nekem, de egyelőre nincs több közöttünk. Majd meglátjuk, hogy átalakul-e a kapcsolatunk a Megasztár után. Én mindenesetre reménykedem – fűzte hozzá.
Benjit egyelőre a Megasztárban elért siker és egy alakulóban lévő kapcsolat is Magyarországhoz köti, de azt sem bánná, ha később szülőhazájában is bizonyíthatna.
– Először Magyarországon szeretném építeni a jövőmet, később pedig Amerikában is szerencsét próbálnék. A külföldi karrier előtt viszont még sok tanulnivalóm van, például szeretnék továbbra is Csík Sanyitól, a műsor énektanárától órákat venni. Később, ha úgy alakulna, hogy a tengerentúlig jutok, nem lennék egyedül, mert Amerikában élnek a rokonaim.