Megasztár 6 - Megjósolták Szakos Andinak a jövőt.

Megjósolták Szakos Andinak a jövőt. A Megasztár tehetsége nagyon régóta foglalkozik ezotériával, hisz a természetfeletti erőkben, és a jóslatokban is. Andinak nemrég azt jövendölték, először el kell vesztenie mindent ahhoz, hogy megkaphassa azokat a dolgokat, amelyeket igazán szeretne...
Mindenki szeretné tudni, mit hoz a jövő, Szakos Andi hisz abban, hogy megkaphatja a választ kérdéseire, ezért a Mega-házban az internet segítségével jósoltatott magának.
Már régóta érdekel az ezotéria, nagyon spirituális típus vagyok. Most, hogy az életem ilyen nagy fordulatot vett, még jobban elkezdett bennem mocorogni a kérdés, mit hoz a jövő? Ezért az interneten felkerestem egy jóst, aki sokkolt válaszaival. Azt mondta, ahhoz, hogy elérjem a céljaimat, először el kell vesztenem mindent, amim van. Ettől nem rémültem meg, annak ellenére, hogy ez a jóslat kezd is beteljesülni - mesélte rejtélyesen Andi.
Az énekesnő legnagyobb félelmére is rákérdezett.
Mióta elindult a verseny, attól rettegek, hogy elmegy a hangom. Volt is erre sajnos példa, a döntők során, de most már ezen a téren is minden rendben van. A jós is megnyugtatott, legféltettebb kincsem mindig velem fog maradni.
Andi versenytársát, Radics Gigit is szerette volna rábeszélni a jóslásra, Gigi azonban egyáltalán nem hisz abban, hogy bárki előre láthatja a jövőt.