Megasztár 6 - A fináléban két fantasztikus hangú énekesnő, Szakos Andi és Radics Gigi csap össze

A fináléban két fantasztikus hangú énekesnő, Szakos Andi és Radics Gigi csap össze. Egyikük pénteken megnyeri a 2012-es Megasztárt.
Világsztár lehet Radics Gigi (15)! A Megasztár fiatal őstehetségét – információink szerint – amerikai producerek kerülgetik, így ha minden jól megy, az énekesnő akár egy éven belül azokon a színpadokon állhat, ahol például nagy példaképe, Beyoncé. Péntek éjjel kiderül, a két fantasztikus hangú fiatal énekesnő közül ki nyeri meg a 2012-es Megasztárt. A döntőben Radics Gigi és Szakos Andi csap össze. A lányok egész nap próbáltak a Megasztár stúdiójában, minden idegszálukkal a nagy megmérettetésre koncentráltak, de mindketten pontosan tudták, szombattól már azon kell dolgozniuk, hogy kamatoztassák mindazt, amit ez a tehetségkutató adott nekik.
Radics Gigi világhírnévről álmodott, és úgy tűnik, erre most komoly esélyt kap. Többen megkeresték a TV2-t, hogy dolgoznának Gigivel. Nem csoda, hiszen fantasztikus tehetség. Még az amerikai sztárfővárosból, Los Angelesből is jelentkeztek producerek. Nem is egy! Ez azt jelenti, külföldön is látják a lányban hazánk első igazi világsztárját – árulta el informátorunk, hozzátéve: ha minden a tervek szerint alakul, Gigi hamarosan egy kaliforniai stúdióban veheti majd fel első lemezét.
Az énekest a péntek esti finálé főpróbáján kérdeztük a kihagyhatatlan lehetőségről.
– Nekem pénteken este kell a lehető legjobban teljesítenem. Nem száz vagy kétszáz, hanem ezer százalékot hozok ki magamból, hiszen azoknak a nézőknek kell most elsősorban bizonyítanom, akik mostanáig támogattak! De természetesen élni fogok a lehetőséggel, amennyiben tényleg lesz rá mód, hogy nemzetközi karrierbe kezdjek. Sosem titkoltam, hogy pontosan erre vágyom. De ha valóban sikerül, én attól még mindig ugyanaz a magyar lány maradok, aki most vagyok, és nem felejtem el, hol kezdődött minden – jelentette ki a lány, aki azonban nem egyedül vág majd neki a nagy útnak, apukája, Tamás ugyanis természetesen nem hagyja magára lányát.
Én leakaszthatatlan pótkocsi vagyok! Ha kell, az egész család költözik a tengerentúlra, ezen biztosan nem fog múlni Gigi karrierje – jelentette ki eltökélten az édesapa, aki már a Megaházban is mindvégig a lánya mellett volt.
Egy biztos, amennyiben Gigi utazik Los Angelesbe, nagyon nagy dolgok várnak rá. Hogy mást ne említsünk: míg itthon alig pár millió forintból készül el egy lemez és egy klip, Amerikában dollármilliókat fektetnek egy-egy előadóba, hogy aztán a világ összes csücskében sztárrá váljon.
Szakos Andrea (27), a finálé másik résztvevője előtt szintén rengeteg kapu nyílik majd ki a Megasztár után. Az énekesnő mindent egy lapra tett fel, a múlt heti arcüreg-gyulladásból felgyógyulva szintén teljes erőbedobással harcol azért, hogy a fináléban a legtöbbet hozza ki magából. Elszántan küzd, hogy kettejük közül ő legyen a jobb. És már azt is pontosan tudja, mihez kezd a verseny után.
– Nincs más tervem, mint hogy az éneklésből éljek meg, ezt szeretném csinálni, mindig is ezt szerettem volna. Szóval, ha megnyerem, ha nem, a lemez és a zenekaros fellépések a cél! – jelentette ki a lány, aki az elszegényedett családját is szeretné támogatni a jövőben.