Megasztár 6 - Beyoncéhoz hasonlítják Radics Gigit - nem túlzás ez?

Kökény Attila rajongásig odavan Radics Gigiért. A korábban szintén megasztáros énekes egyszerűen elképzelhetetlennek tartja, hogy valaki más nyerje az TV2 idei tehetségkutatóját. Szerinte Gigi hazánk első világsztár-jelöltje, azt mondja: nincs senki, aki akár csak utánozni tudná a 15 éves lány hangtechnikáját.
Gigi az ország legjobb énekesnője! Amikor nyolcéves volt, már akkor csodás hangon énekelt velünk, de hogy tizenöt évesen ilyen hangja legyen... zseniális - áradozott Kökény Attila. - Úgy vélem, jelen pillanatban annyi hiányossága van Giginek mindössze, hogy még soha nem volt szerelmes, így csalódni sem csalódott, de ha ezek az érzelmek a lelkében lesznek, még jobb előadó lesz. Én alig várom, hogy legyen egy pasija, mert akkor megismeri azokat az érzéseket, amik segítségével mi, a közönség a dupláját fogjuk visszakapni tőle. Ám Giginek így is fantasztikus hangja van. Ha az országnak lenne esze, észrevenné, hogy most lehetne végre egy sztárja, aki a világon bárhol érvényesülhet - szögezte le az énekes, majd a lány jövőjét tervezgette. Szerintem ha megnyerné a versenyt, azonnal ki kéne küldeni külföldre tanulni. Lenne havi egymillió forintja, amivel a családját is támogatná, s emellett például Londonban egy éven belül megtanulhatná a nyelvet és továbbfejleszthetné az énekhangját is. Aztán rögtön ezután el lehetne indítani egy amerikai tehetségkutatóban - tanakodott Attila. - Gigi még nagyon tanulékony, és olyan képesség van a torkában, amit nem lehet tanulni. Belőle lehet még olyan énekesnő, mint Beyoncé. Megkockáztatom, hogy ő sem tudott ennyi idősen úgy énekelni, mint Gigi - tette hozzá az énekes.
Gigi természetesen szívesen fogadta Kökény Attila elismerő szavait.
Nagyon örülök, hogy Attila ennyire hisz bennem, de bizonyára túlzott, amikor azt mondta, hogy jobban énekelek, mint Beyoncé az én koromban - mondta a fiatal, Nógrád megyei lány, aki nem tagadja, hogy minden vágya nemzetközi babérokra törni.