Megasztár 6 - Tilla: "Kamerák nélkül jobbak vagyunk!"

A Megasztár műsorvezetője állítja: az öltözőben hatalmas műsort nyomnak. Filmrendező, a Pulitzer emlékdíjas Propaganda megálmodója, Till Attila (40) tíz éve vezet műsort Liptai Claudiával (38), jelenleg éppen a Megasztár 6 új szériáját.
Till Attila elárulta, még ennél is sokkal jobbak lennének, ha nem kellene annyi szabályt betartaniuk. A tévézés alaptörvényei, miszerint nem beszélünk csúnyán adásban, illetve, hogy be kell tartaniuk az idő adta igen szűkös korlátokat, gátat szab a bennük rejlő szabad gondolatok valódi áramlásának. Mindez kissé korlátozza őket, de még is így az egyetlen állandó – és a legjobban összeszokott műsorvezető-párost alkotják a magyar televíziózásban.
Mi az Megasztár öltözőjében sokkal lazábbak vagyunk. Mind a ketten sokkal vadabbak vagyunk, ha éppen nem vesz bennünket a kamera. Sokkal pikánsabbak, néha még esetleg nem éppen odaillő szavakat is használunk, káromkodunk, de ezt természetesen kamera előtt sosem tesszük meg. A spontán, nem előre átgondolt dolgok sokkal jobban működnek –vallotta be Tilla, aki azt is elárulta: nagyon szereti Claudiát.
Ez nem egészen munkakapcsolat, mi tényleg szeretjük egymást. Egymás rezdüléseit is értjük már. Én egyébként is az a fajta vagyok, mindenkivel jóban van. Nem vagyok egy nagy intrikus, nem szoktam másokkal túl sokat foglalkozni, pláne nem rossz értelemben..