Megasztár 6 - Karanténba került a Megasztár! A versenytől is búcsúznia kell?

Bekerült a 12 legjobb közé Szűcs Ádám, de az sem kizárt, hogy az első élő show előtt fel kell adnia a Megasztárt. Gőzerővel készül a Megasztár 6 tizenkét döntőse a péntek esti élő adásra, ám könnyen lehet, hogy eggyel kevesebben állnak majd színpadra. Szűcs Ádám ugyanis aligha valószínű, hogy felléphet. A fiúnak két napja nagyon komoly mandulagyulladása lett, és alig van hangja. A sok izgalom és a rengeteg készülés is annyira kihatott rá, hogy nem tudott eleget pihenni, a táncpróbákat és énekórákat hanyagolja. Ádám most nagyon aggódik, mivel az orvosok azt mondták: készüljön fel lelkiekben arra is, hogy nem léphet fel pénteken. Most annyit tehet, hogy pihenteti a hangját, sokat alszik, és annyi mézes teát iszik, amennyit csak bír.
Mivel a döntősök hétfőn beköltöztek a Megaházba, a biztonság kedvéért Ádámot karanténba helyezték, vagyis elkülönítették a többiektől, jelenleg egyedül kell laknia.
Az, hogy a versenyzőt mennyire viseli meg ez a helyzet, hogyan gyógyul, és mekkora esélye van színpadra állni, az a holnapi Aktív adásából tán már kiderül. Ha Ádámnak nem sikerül meggyógyulnia, akkor a versenytől is búcsúznia kell.
Ingyenesen feladható apróhirdetés, akár 1 perc alatt is!  NEThirdetes.com