Megasztár 6 - Dér Heni konkrétan lefikázta a korábbi Megasztár műsorokat

Dér Heni szerint új korszak indult a Megasztár történetében. Az énekesnő végre világsztár-esélyeseket is lát az új szériában.
Végre nem csak arról szól a műsor, mint az eddigi castingokon, hogy a jó hangok mellett keressük az idiótákat, akiken nevetni lehet! Óriási a különbség a mostani és a régebbi szériák között, hatalmas minőségi fejlődésen ment át a Megasztár, ami nagy örömmel tölt el - kezdte az egykori megasztáros, a Sugarloaf énekesnője. Végre igazi sztáralkatokat válogattak a mezőnybe. Régebben előfordult, hogy szánalomból szavaztunk, az előadó előélete befolyásolt minket, ám most a szakmaiság került előtérbe. Ha nem tudok semmit a versenyzőkről, csak a hangjukat hallgatom, előítélet nélkül el tudom képzelni, hogy bármelyikből világsztár lesz. Számomra Jenser Balázs a legnagyobb tehetség, neki szurkolok! - folytatta a napilapnak az énekesnő, aki a zsűritagok személyével is meg van elégedve.
Szakmailag elismert emberek ülnek a zsűriben. Sokan nem tudják, de Falusi Mariann konzervatóriumot végzett operaénekes, s ez közös bennünk. Amikor belcanto mesterképzésemet végeztem, volt alkalmunk sokat beszélgetni. Egy rendkívül tehetséges énekes! Együtt voltunk annak idején a "Celeb vagyok, ments ki innen!" című műsorban is a dzsungelben, ahol megbizonyosodhattam róla, hogy egy tiszta, jó ember, s nagyon jól kezeli az ismertséggel járó előnyöket és hátrányokat - tette hozzá Heni.