Megasztár 6 - Szülői felügyelettel költözött be Gigi a legfiatalabb lány

Szülői felügyelettel költözött be a legfiatalabb lány, Radics Gigi (15) a Megasztár-házba! A TV2 tehetségkutatójának 12 döntőse egy budai hotel egyik szárnyát vette birtokba, ahová az énekeslány édesapjával ment, Tamás ugyanis nem szerette volna egyedül hagyni szeme fényét. Szerencsére Gigi nem tiltakozott, de ha így lett volna, akkor sem hagytam volna magára, hiszen ő még egy gyerek. Arról nem is beszélve, hogy mi egy vidéki roma család vagyunk, ahol nagyon fontosak a tradíciók és a gyerekek védelme – jelentette ki Tamás, aki azon sem lepődött meg annyira, hogy a versenyzők a harmadszorra próbálkozó Gigit nehéz ellenfélnek tartják. Beköltözéskor ugyanis erről beszéltek az énekesek. – Neki már 15 évesen múltja van. Tisztában van azzal, hogy nagyon jó, tudja magát hova sorolni, de ettől függetlenül nagyon szerény lány.
A legfiatalabb, Burgess Benjamin (16) szülők nélkül élvezi ezt az új kalandot, annak ellenére is, hogy egy pár órán belül két szobatársat is kapott. Az eredetileg mellé osztott Szűcs Ádámnak (20) ugyanis fertőző mandulagyulladása van, így helyet kellett cserélnie az egyedül lakó Farkas-Jenser Balázzsal.
Nem sok minden változik eddigi életükhöz képest két szívtipró, Talán Attila (24) és Nagy Kristóf Bozont (23) mindennapjaiban, a versenyzők ugyanis egy ideje egyébként is egy lakásban élnek, ám a franciaágy kissé meglepte a két vagányt. – Nem baj, majd jó pénzért húzatunk kettőnk közé egy paravánt – viccelődött a két fiatalember.