Mi lesz a Megasztár 6 alatt a Pa-Dö-Dö-vel?

Falusi Mariann a Megasztár 6 műsorát választotta a Pa-Dö-Dö helyett. A Megasztár teljes elfoglaltságot kíván a művészektől, hiszen aktívan részt kell venniük a versenyzők felkészítésében hétről-hétre, hasonlóan az X-Faktorhoz!
A Megasztár előző szériáihoz képest jelentősen megváltozott a Megasztár 6 új koncepciója. Most már nem csak szombaton találkozhatunk a zsűri tagjaival, hanem mentorként – hasonlóan az X-Faktor RTL szériához – fel kell készíteniük a rájuk bízott ifjú zenei tehetségeket.
Falusi Mariann úgy döntött, hogy minden erejét és energiáját a Megasztárra és annak versenyzőire fordítja, ezért lemondta a koncertjeit. Lang Györgyit valószínű mélyen érinti ez, hiszen betegsége óta még inkább szüksége van mind a bevételre, mind pedig a közönség szeretetére. Lang Györgyi önálló estekkel igyekszik pótolni mindezeket a New ­Or­leans Pubban.
Bochkor Gábor úgy döntött, hogy nem mond le a reggeli rádiózásról! Hétköznapokon továbbra is a Bumeránggal ébreszti a hallgatókat, Boros Lajos és Voga János társaságában! Kérdés, hogy fogja tudni a két munkát és a családi életet összeegyeztetni?!
Igen nehéz fél év vár mind a versenyzőkre, mind pedig a zsűri tagjaira, a Megasztár 6 próbára fogja tenni őket!