Megasztár 6 - A zsűri fizetésén spórol a Megasztár

Feleakkora gázsiból megúszta a TV2 a Megasztár 6. zsűrijének összeállítását, mint a korábbi két szériában.
Ez nemcsak annak köszönhető, hogy mindennek lejjebb ment az ára - így a művészek fizetésének is -, de az olyan nevek, mint például Eszenyi Enikőé vagy Friderikusz Sándoré - akik vélhetően csak csillagászati összegekért álltak kamera elé -, ezúttal kimaradtak a nagy négyesből.
Ennek köszönhetően a korábban pletykált 6-7 milliós zsűrigázsik alaposan megcsappanhattak, bár még így is többmilliós összeggel lehetnek gazdagabbak a megaítészek. Nagyjából 300 ezer forintot kapnak adásonként, de ez olyan emberek esetében, akik „többet érnek", mint például a mostani szériában Bochkor Gábor, akár felmehet félmillióra is - árulta el szakmabeli informátorunk, aki szerint egyáltalán nem járnak rosszul a zsűritagok, hiszen a gázsi mellett egyéb hasznot is bezsebelhetnek. A műsor ideje alatt folyamatosan szerepelnek, így a velük történtek - új lemez, műsorpromo vagy színdarab kellő reklámot kaphat. A Megasztárban csak húzónevek szerepelnek, ez tény. A ma kezdődő válogató felvételek, a legjobb huszonnéggyel való munka, valamint a hét végi adások és az arra való felkészülés ugyanis sok időt vesz el a művészek idejéből, s ennek ára van. Persze a gázsi része lehet az a reklám is, amely mondjuk egy új lemez vagy egy új előadás, koncert megemlítését jelenti az élő show-ban. Hosszú heteken keresztül egy milliós nézettségű húzóműsorban és a kötődő adásokban szerepelni pedig nem kis reklámérték, amire mindegyik zsűritagnak nagy szüksége van – tette hozzá informátorunk.
Természetesen tudni szerettük volna, hogy a TV2 mennyit szánt Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás gázsijára, de üzleti titokra hivatkozva nem tudtunk meg pontos összeget.