Megasztár 6 - Most már biztos, indul a Megasztár hatodik szériája.

Hogy pontosan mikor, még nem tudni, de hamarosan újra képernyőn lesz a Megasztár. A nyári válogatók résztvevői izgulnak, és bíznak abban, lesz esélyük megmérettetni magukat. Most már biztos, nemsokára elindul a Megasztár hatodik szériája. A tehetségkutató Facebook-oldala felpörgött, a csatorna pedig arra invitálja a műsor rajongóit, hogy szavazzanak, melyik Mega-plakát tetszik nekik a leginkább.
Természetesen a legizgatottabbak azok, akik a nyár végi válogatásokon már részt vettek, és esélyük van arra, hogy a második fordulóba, vagy még tovább jussanak. Közülük szép számmal a legnagyobb közösségi portál olodalán tartják a kapcsolatot, és megosztanak egymással információkat. Van, aki örömmel újságolja, hogy január első hetére hívták vissza, de előfordul, aki már beletörődött abba, hogy ha eddig nem hívták, akkor már biztosan nem küzdhet meg a 2012 Év hangja címért. Mások talán már el is felejtették, hogy énekesi karriert fontolgattak, így azt sem tudták, hogy a zsűritagok közül két nevet már bejelentettek.
A műsorról annyit már lehet tudni, hogy a zsűriben Bereczki Zoltán és Falusi Mariann biztosan ott lesz, de időközben Bochkor Gábor és Caramel neve is felmerült. Arról is suttognak, hogy Falusi Nagy Duett-beli párja, Árpa Attila is helyet foglal az ítészek asztalánál, ám ezt  a csatorna sajtóosztálya cáfolta. A férfi műsorvezető a hagyományokhoz hűen Tilla, partnere pedig meg nem erősített információk szerint Liptai Claudia lesz, aki a TV2 műsorában nyilatkozott, és egy pillanatig sem csinált titkot abból, hogy visszavágyik a képernyőre.
Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője kérdésünkre elmondta, már nem kell sokat várniuk a műsor rajongóinak, de a tehetségkutató kezdésének időpontját majd később hozzák nyilvánosságra.