Megasztár 6 - Porig fikázza a Megasztár új zsűrijét a szalámitolvaj

Teljessé vált a Megasztár 6 zsűrijének névsora: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás véleményezi majd hétről hétre a versenyzők produkcióit. A tehetségkutató hatodik szériája számos új elemmel bővül, például a döntnökök az élő adásoktól kezdődően külön foglalkoznak majd az énekesekkel.
A zsűri tagjai az élő adásoktól kezdődően külön foglalkoznak majd a döntősökkel. Mindegyik ítésznek saját hete lesz, amikor az énekesek az irányításukkal folytatják a felkészülést. Az eddigi szériákban is komoly szakmai csapat vette körül a versenyzőket, most azonban külön időt szánunk arra, hogy elvonuljanak, és pár napot kizárólag a párbajadásokra való felkészüléssel töltsenek. Változik a továbbjutás menete is: a zsűri előtti válogatás során az eddigi gyakorlattal ellentétben a versenyzők azonnal megtudják, hogy továbbjutnak-e a következő körbe, három perc leforgása alatt dől el a sorsuk - nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. A hatodik Megasztár zsűritagjainak névsoráról a napilaptól értesült Bakács Tibor, aki teljesen felháborodott az újdonsült ítészek hallatán.
- A jelenlegi felállást egy mérhetetlenül sz*r zsűrinek érzem! Az egész műsornak kezd bulvár jellege lenni. Mester Tamás és Bochkor Gábor fogja eldönteni, hogy ki a tehetséges? Ez borzasztó! Nem magammal akarok példálózni, de Soma mama és Pély Barna dzsesszes felkészültsége, s Presser abszolút hallása és zenetörténeti jelentősége mindenképpen megnyugtató volt. Ez a műsor is megy a maga felszínes formája felé - fakadt ki Bakács Tibor Settenkedő, egykori Megasztár zsűritagja.