Megasztár 2012 - Ismert sztár versenyez a Megasztárban? Alakul a botrány

Bár a legújabb Megasztár szériára való válogatások már jó ideje zajlanak, elképzelhető, hogy ezúttal egy különösen ismert indulót is köszönthetünk BNF Nick személyében.
Hamarosan kezdetét veszi a Megasztár hatodik szériája, melybe a jelek szerint meglehetősen színes egyéniségek jelentkeztek. Például pletykának arról, hogy a BNF nevű, VIVA Comet díjas fiúcsapatból ismertté vált Nick, eredeti nevén Nagy Viktor is elindult a megmérettetésen. A hír ráadásul úgy tűnik nem alaptalan, Nick jelentkezéséről a zenekar managere is rendelkezik információkkal.
"Azt tudjuk, hogy Nick bejutott a Megasztárba. Én azonban úgy értesültem, hogy visszalépett a show-ban való szerepléstől. Ugyanakkor a TV2-nél is puhatolóztunk az ügyben, de ellentmondásos információt kaptunk. Így jobbnak látom, ha leülünk és személyesen egyeztetünk Nickkel, hogy mi a helyzet. Azt, hogy ott lesz-e a Megasztár indulói között most nem tudom megmondani. Ez még a jövő zenéje” – tudtuk meg Karlovits Zsolttól, aki egyébként elárulta: Nick szerződése nem zárja ki a tehetségkutatóban való szereplést. – "A Megasztárban való indulás nem kizáró ok, csupán egyeztetést igényel."
BNF Nick Megasztárban való részvételéről a TV2-nél is érdeklődtünk. Megtudtuk, a zsűri előtti válogatók csak ma kezdődtek el, ám arról, hogy az ismert énekes is az ítészek elé járul-e, nem kaptunk felvilágosítást. Napokon belül azonban ez is kiderül.