Megasztár6 2012 - Gyorsan cserélődtek a nők Tilla mellett

Kilenc évvel ezelőtt a Big Brother nagydumás showmanjét, Till Attilát (40) választotta a Mega­sztár egyik műsorvezetőjének a TV2, aki az elmúlt öt szé­riában az egyetlen biztos pontnak bizonyult a tehetségkutatóban. Tilla neve és személyisége összenőtt a műsorral, ráadásul abban a szerencsében is része lehetett, hogy a 2003-ban induló első évad óta három bombázó oldalán vezethette a műsort.Görög Zita (32), hazánk egyik legismertebb modellje a Megasztárban mutatkozott be műsorvezetőként, ahol kifutóhoz szokott modell létére eleinte komoly kihívást jelentett neki a magasra épített színpad.
A szépség három év­adon keresztül volt a megaháziasszony, ráadásul a műsornak köszönheti élete nagy boldogságát is, hiszen itt ismerte meg két gyermekének apját, Seres Attilát, aki a tehetségkutató koreográfusa volt.
A negyedik évad előtt azonban egy csavarral új bombázó került Tilla mellé, a TV2 Szekeres Nórit választotta műsorvezetőnek, aki a döntőbe jutottak barátjaként is szerepet kapott, ő volt az, aki együtt örült vagy éppen együtt szomorkodott a versenyzőkkel. Szekeres Nóri és egész családja is Megasztár-rajongó, így külön öröm volt számára, hogy ő lett Tilla társa.

- Nagyon izgatott vagyok, és iszonyatosan boldog - árulta el akkor a Blikknek a képernyős, aki korábban a Sztárok a jégen produkcióban már megismerhette, milyen is a néha kissé szétesettnek és kezelhetetlennek tűnő Tilla mellett az élet.
Kétségtelen azonban, hogy a Megasztár legösszeillőbb és legjobban működő párosa Liptai Claudia (38) és Till Attila.

- Már amikor először találkoztunk, nagyon jól kijöttünk egymással, és ez nem változott - árulta el nemrég lapunknak Tilla, aki a tíz évvel ezelőtti Big Brotherben találkozott először az akkor még vörös színésznővel, a Mr. és Mrs. című, sztárházaspárok titkait kiderítő tévéshow-ban pedig már úgy viselkedtek, mint egy jól működő házaspár. Így nem csoda, ha a csatornánál nem volt kérdés: az ötödik, minden addiginál nagyobb volumenű Megasztár női háziasszonyának nem választhattak mást, mint az akkorra már szőkévé lett Liptai Claudiát.