Megasztár . Tolvai Renáta indul az Eurovízió magyar selejtezőjén!

A nagyváradi énekesnő, a legutóbbi Megasztár győztese a TV2 éjszakai műsorában jelentette be, hogy indul a selejtezőn, és reméli, ő képviselheti hazánkat a 2012-es dalfesztiválon.
Jövő májusban ismét az m1 közvetíti az Eurovíziós Dalfesztivált; az ezen induló magyar dal kiválasztására 2012 januárjában és februárjában nemzeti dalversenyt rendeznek – jelentették be a napokban. A dalokkal december 20-ig lehet jelentkezni. Az 57. Eurovíziós Dalfesztivált 2012. május 22. és 26. között rendezik az azeri fővárosban, Bakuban. Az idei düsseldorfi versenyen a magyar induló, Wolf Kati a Szerelem, miért múlsz? (What about my dreams?) című dallal a 22. helyen végzett.
A kedd éjszakai Esküdj! című műsor vendége volt Tolvai Reni, aki a műsorban jelentette be, hogy indul az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar selejtezőjén, és reméli: ő képviselheti hazánkat a 2012-es dalfesztiválon. „Te mész az Eurovízióra? Végre egyszer, adná az isten, hogy ne küldjük ki a NOX-ot” – mondta Majka, akinek szavain egyáltalán nem sértődött meg Nagy Tamás. „Ez még belefér” – mondta a táncos, amin felbátorodva Majka így folytatta: „Mondjuk abban a produkcióban, Tomikám, nem te voltál a lehúzó... olyan jó lenne, ha nem a NOX meg a Csézy menne...” – folytatta Majka.