Megasztár - Februárban indul a Megasztár 6, még keresik a zsűrit

Idén nyáron megtörtént a Megasztár 6 zenei tehetségkutató versenyző válogatása, de az X-Faktor 2 miatt nem tudott elindulni a TV2-n. Most úgy tűnik 2012 februárjában lesz az indulás, de a Megasztár 6 zsűrije még nem végleges.
Túl sokat invesztált már bele az egyik húzóműsorába a Megasztárba a TV2 ahhoz, hogy ne indítsa el. Úgy tűnik, hogy a műsorvezetők megvannak Liptai Claudia és Tilla személyében. A versenyző válogatás augusztusban lezajlott, így már majdnem minden adott az induláshoz.
Két kérdés van még ami megválaszolatlan maradt.
  • Mikor indul a Megasztár 6? Jelenleg a 2012 februári időpont tűnik esélyesnek a csatornánál. Figyelembe kell venniük az RTL műsorait, akik a Csilag Születik 4 és az X-Faktor 3-al akarnak erősíteni jövőre.
  • Ki lesz a Megasztár 6 zsűrijében? Bereczky Zoltán és Falusi Mariann helye biztos a zsűriben és a fennmaradó két helyre felmerült Bochkor Gábor és Caramel neve. Az utóbbi időben a Nagy Duett zsűrijéből már megismert Kasza Tibor neve is felmerült…esetleg Bochkor Gábor helyére.
A TV2 nem hagyja, hogy az RTL elhalássza a zenei tehetségkutatókért rajongók teljes táborát. Maga a Megasztár is központi helyet foglalt el a TV nézők műsorrendjében az X-Faktor indulásáig. Most a TV2 igyekszik megújítani a Megasztárt, hogy visszaszerezze megtépázott nimbuszát.