Megasztár - Megaszerelem: Caramel Hiennel jár?

Caramel alig néhány hete szakított előző kedvesével, egy hete pedig már kézen fogva plázázott Hiennel. A megasztárosok nem véletlenül készülnek közös duettel Molnár Ferenc koncertjére. A tervek szerint Caramel ama esti koncertjén egy közös szám erejéig színpadra szólítja Hient. A volt megasztárosok előadása valószínűleg bensőségesebb lesz a szokottnál, a Bors értesülése szerint ugyanis nem csak a közös zenei ízlés hozta őket össze, a magánéletben is egy párt alkotnak. A szakmai és baráti körükben nem titok, hogy szerelmesek egymásba – felelte kérdésünkre egy zenész, állítását pedig egy olvasónk is megerősítette. Alig egy hete láttam Caramelt és Hient kézen fogva sétálni, apró csókokat váltva az egyik fővárosi bevásárlóközpontban – újságolta a szemtanú.
Az új szerelem a zenészek között nem lepett meg senkit, tudták, hogy Caramel és Hien már korábban is kacérkodott egymással. A dolog pikantériája, hogy az énekes előző barátnője is egy tizenhét éves, távol-keleti származású lány volt. A napokban az énekesnő internetes közösségi oldalán rövid videót osztott meg, amelyben egy mesefigura csak ennyit mond: „ennek nem lesz vége egykönnyen”.
Csak a beavatottak ismerték az üzenet jelentését. Az érintetteket is szerettük volna megkérdezni a friss kapcsolatról, de menedzsereik közölték, erre csak a nagy koncert után kaphatunk lehetőséget.