Megasztár 6 - Nyomorog a család, miközben a megasztáros szerencsét próbál

Már áram sincs a megasztáros Szakos Andreáék családi házában. A fiatal énekesnő igyekszik elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy amíg ő a fővárosban igyekszik valóra váltani álmát, addig a családja csak nehezen boldogul odahaza, de ez nem megy könnyen neki. Andi legszívesebben mindent hazaküldene számukra egy csomagban, ha tehetné.
Bár családja igyekszik távol tartani Szakos Andreát a mindennapi gondoktól, hogy minden idegszálával a Megasztár döntőire koncentrálhasson, a fiatal tiszavasvári lány mégis hallja az otthonról érkező híreket, amelyek bizony nem adnak okot örömre. Nem titok, hogy a gazdasági válság érzékenyen érintette a korábban jól menő vállalkozásból élő családot. Arra is fény derült már, hogy házukból hónapokkal ezelőtt kikötötték a vizet, de hogy három hete már az áramot is lekapcsolták, arról Andi most beszélt először. A családom igyekszik megóvni engem attól, hogy értük aggódjak, és próbálnak eltitkolni bizonyos dolgokat, de ez nem megy a végtelenségig. Sajnos kiderült, hogy már nem csak víz nincs a házban, de hetek óta áram sem. Egyszerűen képtelen helyzetbe kerültek, mert nincs olyan munka a környékünkön, amiből elő lehetne teremteni a szükséges pénzt - árulta el az énekesnő, aki esténként gyakran gondolkodik el jelenlegi helyzetén.
Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem azzal kapcsolatban, hogy most a fővárosban vagyok, és a TV2 mindennel ellát, amire csak szükségem van, miközben odahaza a családomnak nincsenek meg az alapvető dolgaik sem a mindennapokhoz. Amikor este leülök a vacsoraasztalhoz, vagy éppen kapok egy új sampont, az jut eszembe, hogy összecsomagolok mindent és hazaküldöm nekik - mondta keserédes mosollyal Andi, akinek nemcsak a családja, de szerelme is rettenetesen hiányzik.
Fantasztikus volt látni, hogy pénteken a családom mellett ott ült a kedvesem is. Mindennap beszélünk az interneten keresztül, de már hiányzott a közelsége. A verseny után fél órát tudtunk beszélni egymással és rengeteg erőt adott nekem. Szeretném, ha minden adásra el tudna jönni, de tudom, hogy ez nem fog menni. Szegény nagyon szeretne rendes állásban dolgozni, de erre nem sok esély van, így alkalmi munkákat vállal. A legjobb az lenne, ha itt Pesten találna munkát, hiszen akkor egymás közelében lehetnénk - osztotta meg a napilappal vágyait Szakos Andrea.