Megasztár 6 - Bihal Roland kiesett

A Megasztár 6 5. döntőjére a héten Falusi Mariann készítette fel a versenyzőket. Halhatatlan világslágereket hallhatunk ma, amelyek híressé tették előadójukat. Már csak 8-an vannak versenyben!
Bihal Roland azt várja a mai estétől, hogy a zsűri egyöntetűen ítélje jónak az előadását. QUEEN – Don’t stop me now című dalát énekelte. Claudia szerint bátor dolog volt Freddie Mercuryt énekelni. Az első rész kevésbé tetszett Bereczkinek, de aztán jobb lett. Mester nem érti, hogy miért nem mozgatta meg Rolandot a dal. Nem volt meg a kontraszt a lírikus és a dinamikus rész között Bochkor szerint. Bereczki úgy látja, hogy beígérte a mikrofonállvánnyal Freddyt, de nem tudta hozni. Falusi úgy gondolja, hogy a szorgalma és az összeszedettsége nem volt elég most ehhez a dalhoz. Farkas-Jenser Balázs ismét egy lírai dalt énekelt a múltkori sikere után. Kaszás Attila – Fényév távolság dalát hozta el, mely Presser Gábor szerzeménye és a Padlásból. Mester szerint rossz volt a koncepció. Olyan volt szerinte, mintha az iskolai ünnepélyen énekelte az osztályelső. Bochkort nem érintette meg a dal. Bereczki szerint nem értette a dalt Balázs és ezért nem sikerült előadni ezt a mini drámát. Jobban énekelt szerinte mint a múlt héten, de túl kontrasztos volt a hangszín és az előadás. Falusi szerint sokat fejlődött technikailag. Nagy Kristóf Bozontra nagyon kíváncsi Falusi Mariannn, hiszen talán az egyik legnehezebb dalt énekli ma. Frank Sinatra – My Way dalát énekelte a zsűrinek és a közönségnek. Bochkor szerint a mondanivalója a legnagyobb ennek a dalnak. Bochkor elhitte neki a dalt és jól énekelte. Falusi úgy gondolja, hogy szépen énekelt és érzelmileg is nagyon jó volt. Bereczki ezt keresi a színpadon. Ez a dal ez elő volt adva. Mesternek az volt az érzése, hogy meg akar felelni a szerepnek és belebújt másnak a bőrébe. Ebbe a dalba belefért volna egy kis csibészség. Nagy Adri és Falusi Mariann ellátogatott a Kézen Fogva Alapítványhoz a megmérettetés előtt, mely erőt adott Adrinak a fellépéshez. Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own  dalát hozta. Bereczki szerint a párbaj óta ez volt a legjobb dala. Mester szerint ügyes választás volt a dal. Bochkor úgy gondolja jól megoldotta a dalt. Most szexi volt a dalban is. Falusi örül, hogy elengedte magát. Hagyja magát szeretni, ezt kérte Mariann. A fiú zsűritagok természetesen vállalkoztak volna erre.
Talán Attila  Attila nagyon szereti a nyolcvanas éveket, öltözködésében is igyekszik követni ezt az irányzatot. Falusi Mariann a saját lakásába hívta meg vendégségbe Attilát a felkészüléshez. Inxs – Suicide blonde dalát énekelte Attila lengén öltözött hölgykoszorú által övezve. Bereczki csak annyit mond, hogy na végre! Tamás szerint nagyon nehéz 4 ledér hölgy mellett hitelesnek maradni. Mester szerint ez a dal a tempóról szól és ezt tartani kell. Bochkor is a feszes tempót emelte ki. Énekben hiányolt a szexisséget, de az előadásban megvolt. Szakos Andrea Andrea nagyon meglepődött amikor hazalátogatott, hogy mennyi ember fogadta. Sokan szurkolnak a lányért. Cserháti Zsuzsa – A boldogság és én dalát énekelte el a közönségnek és barátjának. Bereczki mutatta, hogy felállt a szőr a kezén. Falusi hiányolt egy csomó mindent, amit megbeszéltek. Andrea a berögződésekre hivatkozott. Mester szerint ez méltó volt a Cserhátihoz. Szép frazírok voltak benne és Mester szerint Andreának jobban állnak a magyar dalok. Bochkor dicsérte Andrea ízlését, ahogy hozzányúlt a dalhoz. Burgess Benji John Lennon – Imagine számával örvendeztette meg családját és a közönséget. Többen gyertyát is gyújtottak a nézők közül a produkció alatt. Mester szerint attól jó, hogy hihetetlen őszinteség van jelen a színpadon. Ha ezt a dalt valaki őszintén tudja elénekelni, akkor az nyert. Bochkor szerint át tudta adni az érzelmeket és hallottuk végre énekelni. Falusi nagyon örült, hogy sallangmentesen tudta elénekelni. Bereczki szerint az érzelmei elsodorták Benjit és ez a dal kárára vált. Radics Gigi Whitney Houston – I Will Always Love You dalát énekelte el. A nézők felállva tapsoltak és Liptai Claudia is meghatódott. Falusi szerint gyorsan meg kell tanulnia angolul, mert hatalmas karrier kapujában áll. Bochkornak nagyon tetszett az előadás, gratulált. Mester szerint is zseniális volt. Szerinte Amerikában 12 perc alatt felfedeznék.Bereczki és Mester kibékült, mert végre egyszer egyetértettek, kitűnő volt.
Nagy Adri, Burgress Benji és Bihal Roland volt a veszélyzónában miután mind a nyolc produkciót előadták a versenyzők.
Szakos Andrea és Gigi tetszett Bochkornak ma a legjobban. Bereczki szerint nagyon nagyot alakított Talán Attila és Benji tetszett neki a legkevésbé. Mester Tamásnak Gigi tetszett a legjobban és Bihal Roland a legkevésbé az előadásmódja miatt, nem is az ének alapján.
A nézői szavazatok alapján a Megasztár 6 5. döntőjének veszélyzónájába végül Talán Attila, Bihal Roland és Szakos Andrea került. Ekkor újraindult a szavazás. A nézők Szakos Andrát mentették meg, így Falusi Mariannak Bihal Roland és Talán Attila között kellett döntenie. A zsűri egyöntetűen Talán Attilát javasolta Mariannak továbbjutásra. Falusi Mariann megmentette Talán Attilát, így Bihal Roland kiesett a Megasztárból!
Ingyenes apróhirdetés feladása NEThirdetes.com