Megasztár 6 - Radics Giginek saját testőre van a Megasztárban

A Megasztár 6 felfedezettjének az éneklés és a tanulás a legfontosabb. Bár Radics Gigi sokszor a maga útját járja, és egyre inkább önállósodik, örül, hogy az édesapja, Tamás minden próbán ott ül a nézőtéren, és beköltözött vele a Megasztár-házba.
Apu a legjobb haverom, mindent megbeszélünk. Az elején féltem, mit szólnak a többiek, hogy még a házba is velem tartott, de mindenkivel nagyon hamar megtalálta a közös hangot, és remekül kijövünk a többiekkel. Viccesen kineveztük a Megasztárok testőrének, ezzel szoktuk froclizni. Szakmailag is sokat segít, hiszen ő szintén zenész, ahogy a testvéreim is mind ezt a pályát választották - mondja Radics Gigi, aki nemcsak édesapjára számíthat, hanem összetartó famíliájára is.
Egy-egy születésnapi buli alkalmával nálunk nem tíz-tizenöt vendég van, hanem legalább ötven-hatvan. Anyu és a család nőtagjai ilyenkor persze már egy héttel az esemény előtt elkezdik a készülődést. A hétköznapokon is sűrűn megfordulnak nálunk a rokonok. Örülök ennek, mert imádom a pörgést.