Micsoda Megasztár éjszaka volt!

Alaposan elindította a nyarat a TV2, a csatorna a nagy megasztáros bejelentés után a budai szórakozóhelyen az eddig felfedezett tehetségek mutatták meg, miért is voltak ők az eddigi szériák döntősei. Az öt Megasztár nyertesei – Rúzsa Magdi kivételével, aki mandulagyulladás miatt nem tudott színpadra állni –, valamint az azóta is a pályán lévő énekesek krémje adott elő két-két dalt, miközben társaik és más TV2-s arcok a közönség soraiban ropták.

Gáspár Laci például alaposan megtáncoltatta Orosz Barbarát, aki A Nagy Duettben Ganxsta Zolee mellett domborított, de Tilla és Tóth Gabi is megmutatta, még mindig képes arra az őrületre, amelyet pár hete még a TV2 színpadán műveltek.
Két új zsűritag is bemutatkozott; Falusi Mariann, aki korábban már a konkurens csatornán, az első Csillag születik-szériában keresett tehetségeket, hatalmas sikert aratott a Szabó János című Pa-Dö-Dő-dal dzsesszesített verziójával, Bereczki Zoltán, az Operettszínház sztárja pedig láthatólag élvezte, hogy most már ő is a TV2 nagy műsorának csapattagja lett.