Presser Gábort kigolyózták a Megasztárból

Presser Gábor Megasztár zsűri
A megújuló Megasztár tehetségkutató zsűrijébe nem fért be a Kossuth-díjas művész, aki nem bánja, mert több ideje marad. Pici bácsi túlzásnak is tartja az ilyen produkciók gyakoriságát.
FELMONDÁS A Megasztár teljes zsűrijét lecseréli a TV2 a tehetségkutató következő évadára
– Presser Gábor ítészi székébe is mást ültetnek. A generációk zenei ízlését meghatározó LGT együttes zeneszerző-énekes- billentyűse tegnap a Tabu TV nevű internetes magazinnak azt nyilatkozta, hogy a csatorna írásban tájékoztatta a döntésről.
– Kaptam egy korrekt levelet a TV2-től, amelyben leírták, hogy egy új formátumban gondolkodnak, amiben teljesen új lesz a külalak, a belbecs, a külcsín és teljesen új zsűri is lesz. Szerencsére találkoztak az elképzelések, mert nekem két e g ymá s utáni évben az nem jön össze, hogy ennyire lekötött legyek – magyarázta Presser, majd kifejtette véleményét az elszaporodott tehetségkutatókról. – Nagyon fontos, hogy megismerjük a kincseinket, de azt már nem tudom, jó-e, hogy összeérnek egymással az ilyen produkciók – vélekedett.
A Bors megkeresésére a TV2 szóvivője kifejtette, miért mondtak le a Kossuth- és Erkel-díjas művészről, a Vígszínház zenei vezetőjéről.
– Megújul a formátum, ennek részeként a zsűri összetételén is változtatni akarunk. Ez a fajta megújulás természetes velejárója egy show-nak, a Megasztár történetében sem az első eset, hogy mások – az elődökhöz hasonlóan szintén kiváló szakemberek – töltik be az ítészek szerepét. Büszkék vagyunk rá, hogy Presser Gábor tagja volt a Megasztár- zsűrinek, vele együtt nagyon nagyra tartjuk az összes egykori zsűritagot. Hálásak vagyunk nekik azért, hogy részvételükkel megtisztelték a műsort, s emelték a színvonalát – magyarázta Koltay Tamás, aki kérdésünkre hozzátette, Presser részéről szó sem volt sértődésről.
– Természetes volt számunkra, hogy az előző széria zsűritagjait, így Pici bácsit is időben, korrekt módon tájékoztassuk az elképzeléseinkről. Biztosak voltunk abban, hogy megérti a döntésünket, amit a műsor produceréhez intézett válaszában, majd egy internetes portálnak adott interjújában vissza is igazolt – mondta el a szóvivő.