Megasztár Oláh Ibolya: Vastag Csaba nem tud énekelni

Vastag Csaba   -   Oláh Ibolya
Oláh Ibolya sosem arról volt híres, hogy hallgatna, ha a véleményét kérdezik. Az énekesnő elmondta, hogy mit gondol a tehetségkutatók versenyzőiről, különösen Vastag Csabáról.
Az elmúlt évek tehetségkutatóinak egyik legnagyobb üstököse, Oláh Ibolya egy tiszadobi nevelőotthonból indult, és a Megasztárban hódította meg az egész országot. Igaz, hogy az utóbbi időben nincs annyira jelen a hazai médiában és a zenei életben, mint korábban, de tehetsége és egyénisége így is vitathatatlan. Az énekesnő végigkövette a tehetségkutatókat, és azt mondja, szigorúan szakmai szemmel figyelte a versenyzőket. – Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget, másrészt nincs is ennyi. Ha szakmailag nézem a dolgot, akkor a Megasztárból egyértelműen Kökény Attila volt, aki fantasztikusan jól énekelt. Véleményem szerint neki kellett volna nyernie – mondta lapunknak Oláh Ibolya, aki a konkurens X-Faktort is figyelte.
– Annak idején nagyon sajnáltam, hogy kiestek a Nyári lányok. Szakmailag ők, Nikolas és Veca a legtehetségesebb abból a csapatból. Vastag Csabáról ez nem mondható el, ő nem olyan tehetséges, nem tud énekelni. A fiatal lányokat biztos megfogta, hogy ő egy szép fiú, de ez engem nem tudott elvarázsolni. Az öccse viszont nagyon jó előadó lesz, igaz, még ki kell forrnia – tette hozzá Ibolya, aki azt mondja, nem zavarja, hogy az utóbbi időben háttérbe szorult.
– Így kényelmesebben tudok dolgozni. Ez olyan szakma, hogy egyszer fenn, egyszer lent. Néha nagyon nehéz, mert nem vagyok már Oláh Ibolyaként annyira érdekes, de úgy érzem, a helyemen vagyok.
Természetesen szerettük volna megtudni, mit szólnak Ibolya véleményéhez a Vastag testvérek.
– Nem szeretnénk erre reagálni – válaszolta röviden Vastag Csabáék menedzsmentje.