Balhéval végződött a Megasztár szerelmespárjának péntek esti szórakozása.

Kállay-Saunders András Megasztár 2011
Kállay-Saunders András verekedett egy diszkóban
BALHÉ Információink szerint az énekes szerelmespár együtt bulizott a Hajógyári- sziget egyik felkapott szórakozóhelyén, Saundersnek azonban idő előtt távoznia kellett. Kedvese, Tolvai Renáta nem volt túl szolidáris, ugyanis az incidens után ô hajnalig ottmaradt a szórakozóhelyen.
– Saunders szinte mindennap ott van a szórakozóhelyen, most is úgy láttam, hogy csak besétált, belépő nélkül. Otthon érezte magát. Többen érkeztek, de ő egy darabig Tolvai Renivel volt, és láttuk, hogy minden arra járóba belekötött. Úgy éjfél és egy óra között arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett lökdösődni egy ismeretlen fickóval, aminek az lett a vége, hogy a biztonságiak kivezették. Reni még ottmaradt, de nem táncolt, ennek ellenére láthatóan remekül érezte magát – tájékoztatta a lapunkat egy szemtanú.
Más forrásból úgy értesültünk, a balhé kiindulópontja az volt, hogy ismeretlenek beszóltak Tolvai Reninek, a lovagias Kállay-Saunders András pedig meg akarta őt védeni. A vitának a közbelépő biztonsági őrök vetettek véget, kikísérték, majd szóltak neki, hogy még maradjon egy keveset, mert kívül várja néhány férfi, még baja eshet.
Az érintettek menedzserük útján tudatták lapunkkal, hogy nem kívánnak megszólalni az ügyben.