Caramel esélyes Friderikusz helyére a Megasztár zsűrijébe

Friderikusz két szériában ítészkedett a TV2-nél.
Caramel kritikus zsűritag lenne,
szerinte mindig van javítani valója egy énekesnek
Információink szerint több egykori Megasztáros neve is felmerült az ősszel induló tehetségkutató zsűriválogatásán – a befutó Caramel lehet.
Biztosan nem gondolta volna a törökszentmiklósi romasoron mezítláb futkosó duci fiúcska, hogy pár év elteltével nem csupán megnyeri az ország egyik legnagyobb tehetségkutatóját, de hat évvel később őt is a zsűritagjelöltek között emlegetik. A posztra Tóth Vera neve is felmerült, de jelenleg Caramel tűnik a legesélyesebbnek. Tóth Vera is bizakodó, szívesen vállalná a zsűrizést. – Nagy felelősség és fantasztikus szakmai kihívás egy ilyen feladat – mondja Vera.
– Nem ijednék meg még akkor sem, ha a szakma nagyjainak helyére kellene beülnöm. A fiatal énekesekkel való gördülékenyebb kommunikációért lehetnék felelős – érvel az énekesnő.
 A két győztes közül Caramel tűnik esélyesebbnek, mert a hasonló műsorokban szokásosan csak egy hölgy zsűritag szokott lenni, aki a Megasztár 6-ban Falusi Mariann lesz. A Megasztár 2 győztese még attól sem retten vissza, hogy Presser vagy Friderikusz helyére kell ülnie.
– Hízelgő lenne, ha a két ikon közül egyikük helyét elfoglalhatnám – mondja az énekes. – Nem szeppennék meg a feladattól, mert alkalmasnak érzem magam arra, hogy az énekes palántáknak hasznos tanácsokat adjak. Hat éve vagyok a pályán, mindig tudtam, mi az, amin javítani kellene. Ezer fellépésen vagyok túl, s csak most jött el az idő, hogy bátran nekifussak egy saját SYMA csarnokbeli koncertnek. December 29-én lesz az élő bulim. Azt kívánom a frissen jelentkezőknek, ők is tapasztalják meg milyen fantasztikus érzés az a siker, amiért megdolgoztak. Az is elképzelhető persze, hogy a TV2 nem a győztesek közül választ zsűritagot. Tóth Gabi folyamatosan a figyelem középpontjában van, a legtöbbet ő profitált a műsorból, így lehet, hogy ő lesz a befutó.
Titkolózik a TV2- Izgalmas felvetés, hogy egy egykori Megasztár-versenyző immár zsűritagként alkosson véleményt a friss tehetségekről – mondta lapunknak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
– Hogy ez így lesz-e vagy sem a műsor új szériájában, maradjon egyelőre titok. Amint itt lesz az ideje, megnevezzük kiket láthatnak majd a nézők Falusi Mariann és Bereczki Zoltán mellett a zsűriben.