Megasztár 6 meghallgatás – Indul a tehetségkutató

Bárkiből lehet sztár, tartja a Megasztár 6 tehetségkutatója. Elindult a Megasztár hatodik szériájára jelentkezők meghallgatása!
Mindazok számára, akik szeretnék megmutatni énekesi tehetségüket mindegy, hogy jó idő van vagy éppen fúj a szél, esik az eső! Hosszú sorokban álltak a leendő sztárok, hogy bejuthassanak az épületbe a zsűri elé.
Az épületben csoportokra bontották őket és kis szobákban folyt a meghallgatás. Mire bejutott valaki esetenként több ezer embert kellett végigvárnia, mely nem könnyű azok számára, akik még soha nem álltak színpadon, nincs rutinjuk.
Gyakori, hogy valaki mire bejut elmegy a kedve az egésztől vagy éppen bestresszel és nem jön ki hang a torkán, nem emlékszik a szövegre.Abban az 1-2 percben kell a legjobbnak lennie, amikor a zsűri előtt áll. Olyan ez, mint a sportolóknál a formaidőzítés. Ha nem sikerül, akkor jövőre újra megpróbálja vagy megy az X-Faktorba…még szerencse, hogy ennyi tehetségkutatója van Magyarországnak (Az MTV elindíthatná a Ki-Mit-Tud-ot)
Vannak olyanok is, akik nem első alkalommal jelennek meg a meghallgatáson és akadnak olyanok is akik már sportot űzve minden Megasztár szériában bepróbálkoznak. A zsűri csak ül és hallgat, amíg el nem pattan a cérna.
Amitől még kifeküdt a zsűri azok az éppen aktuális slágerek. A naponta többször meghallgatott dal (különböző hangszínben és stílusban) az elején még megmosolyogtató, de a nap végére még akkor sem tud vele továbbjutni valaki, ha a többiekhez képest remek az előadása.
Ez volt a Megasztár meghallgatás az V. kerületben az Üvegpalotában.