Falusi Mariann boldog, hogy csúszik a Megasztár 6

Falusi Mariannt nem izgatja, hogy elhalasztották a Megasztár 6-ot. Sőt örül, hogy nem kell lemondania őszi fellépéseit, míg januárban amúgy is megcsappannak a felkérések, így jól jön a tehetségkutató. Elmarad a Megasztár 6 – adta hírül néhány hete a Bors. Az eredetileg szeptemberre tervezett tehetségkutató hatodik szériájának forgatását elhalasztották, és egyelőre a stabil zsűritagként bemutatott Falusai Mariann sem tudja, mikor indul útjára a TV2 idénre tervezett szuperprodukciója a Megasztár.
– Szerencsére nemigen mondtam le fellépéseket a Megasztár 6 miatt, hisz tudtam, hogy vagy péntek, vagy szombat este lesz, így ahhoz alakítottam a munkámat – magyarázta Mariann, aki továbbra sem tudja pontosan, hogyan alakul a jövő év eleje, de nem bánja, mert így saját projektjeire koncentrálhat.
– Valójában még örülök is annak, hogy nem most, szeptembertől kell zsűriznem, mert Lang Györgyivel rengeteg közös munkánk van, készül a huszonharmadik közös lemezünk, és Árpa Attila korongját is szeretnénk karácsony előtt összehozni. Márpedig, ha a Megasztár elindult volna, kevesebb időm jutott volna saját ötleteimmel foglalkozni – mondta el a Pa-Dö-Dő énekesnője.