Megasztár 6 - Iszonyatos meló van Radics Gigi testében

Nyolc éves kora óta személyi edző segítségével tartja fitten magát Radics Gigi, a Megasztár ifjú tehetsége. Az énekesnő a Mega-házban, az állandó próbák és elfoglaltságok mellett is igyekszik időt szakítani a rendszeres edzésre. Személyi tréneréről sem feledkezik meg, mivel találkozni nem tudnak, ezért "távedzéseket" vezettek be.
Radics Gigi fiatal kora ellenére kész nő. A 16 éves lány azonban keményen megküzdött mai alakjáért, hiszen gyermekkorában komoly súlyproblémákkal küzdött. Gigi odafigyel az étrendjére, valamint amikor csak ideje engedi, az edzőteremben súlyzókkal és gépekkel is formálja testét.
Nyolc éves koromban hetven kiló voltam, akkor kezdtem el személyi edző segítségével sportolni. Nem csak azért, hogy jobban nézzek ki, hanem a későbbi egészségügyi problémákat is szerettem volna elkerülni - árulta el a Gigi. A fiatal lány személyi edzőjével technikai eszközök segítségével tartja a kapcsolatot. Amikor csak teheti, tabletjén online beszélget trénerével, aki hasznos tanácsokkal látja el őt. Nem vagyok megszállott, nem szeretnék csontsoványra fogyni. A modellek közül Naomi Campbell a kedvencem, de ha lehet, inkább Beyoncé alakjához hasonlót szeretnék. Ő az abszolút favorit, az okostelefonom is tele van a képeivel - tette hozzá az ifjú tehetség. 

ingyenes apró hirdetés feladása NEThirdetes.com