Óriási siker a Megasztár győztesének Tolvai Reninek az albuma

A Megasztár 5. szériájának győztese kezében tarthatja első albumát, amely már most óriási siker.
A Megasztár 5-dik szériájának győztese kezében tarthatja első Ékszer c.albumát, amely már most óriási siker.
Milyen visszajelzéseket kapott?
– Nagyon pozitívan fogadta a szakma és a közönség egyaránt. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy az első klipes dalom ennyi ember tetszését elnyeri. Volt bennem kérdőjel, de szerencsére már egyáltalán nincsen. Ez a lemez teljesen én vagyok, olyan Tolvai Renis lett.
Követték az aktuális zenei trendeket?
– Megtalálhatók az albumon a lírikus dalok mellett a pörgösebb számok is. Eléggé sokrétű lett az album mind a dalok mind a hangszerelés tekintetében, ezért érdekelt, hogy a közönség hogyan fogadja. A párom, András is elégedett, sokszor hallgatjuk otthon is.Hogyan telik a nyara? Nyaralásra lesz ideje?
– Sokat dolgozunk Andrással, együtt is és külön is. Nem szeretnénk kihagyni egyetlen munka lehetőséget sem, ezért úgy döntöttünk kihagyjuk a nyaralást. De télen biztos, hogy elmegyünk valahova. A tengerpartra szeretnék menni romantikázni.

Enyaként tér vissza Szíj Melinda a Megasztár felfedezetje

Szíj Melinda Megasztár
Külföldi slágerekre ír szöveget magának Szíj Melinda. A Megasztár „szatyros-pulcsis” felfedezettje azt mondja: zeneszerzők, szövegírók sem keresték, így kénytelen önmaga elkészíteni a második lemezét.
A rajongók végig mellette álltak, s kis híján a Megasztár döntőjéig repítették Szíj Melindát. A különc viselkedéséről és megnyilatkozásairól is elhíresült traktoralkatrész-gyári alkalmazott a Borsnak most azt is elárulta: szerződése szerint egy újabb lemezre való anyagot kell majd leadnia.
– Főállásom van, a többiekkel ellentétben nekem az éneklés csak másodlagos. A mai napig nem jelentkezett senki, aki számot írna nekem vagy szöveget, nekem pedig nincs arra pénzem, hogy mindezt megfinanszírozzam. Sokáig gondolkodtam, elképzeléseim már vannak: Michel Legrand több művét szeretném bevonni, egy Edith Piaf-számot, természetesen a nagy kedvencemet, Barbra Streisandot és két dalt Enyától – magyarázta Melinda lapunknak. – Korlátozottak a lehetőségeim, a saját világomból nem szeretnék kilépni. Fontos, hogy a dal vagy a szöveg érzelmileg megérintsen. Az elmúlt hetekben minden szabadidőmet azzal töltöttem, hogy dalszövegeket írtam, van, hogy négy-öt verziót is egy-egy külföldi számra. A jövő héten megyek a Lottóshow- ba, utána találkozom a kiadóval, hogy tájékoztassam őket az elképzeléseimről. Új stílus, ruhák, frizura? Á, erre még gondolni sem volt időm – tette hozzá kérdésünkre.
Talán ezen már gondolkoznia sem kell, hiszen a szakma egyik legjobbja szinte azonnal igent mondott.
– A Megasztár fiatal stylist tehetségei önmagukat akarták megvalósítani, így Melindára szinte csak olyan ruhák kerültek, amelyek teljesen életidegenek – mondta Lakatos Márk. – Úgy éreztem, ez mind Melinda rovására ment, és ő sem értette pontosan, miért kell ezeket a ruhákat viselnie. Nagy kihívás lenne a számomra, és szívesen le is ülök vele erről beszélni, hogy megtaláljuk azt az új irányt, amely nem nyomja el a hangját és az egyéniségét sem – tette hozzá.

Látványosan lefogyott Tolvai Reni a Megasztár győztese

Látványosan lefogyott Tolvai Reni
Tolvai Renit a legjobb formájában találja első albuma, ami hamarosan megjelenik. Az elmúlt néhány hónapban speciális diétával fogyott, s az eredmény rendkívül látványos.
A Megasztár 5 győztese élete talán legszebb időszakát éli: megjelent első videoklipje, hamarosan boltokba kerül első albuma, és emellett ledobta felesleges kilóit az elmúlt hónapokban. Véletlenül vagy szándékosan, de Tolvai Reni kiválóan időzítette a két dolgot: gyönyörű, minden szem rászegeződik, ha megjelenik egy rendezvényen. A tehetségkutatón felfedezett énekesnő az elmúlt években már számtalan diétát kipróbált, de csak az elmúlt időszakban sikerült igazán látványos eredményt elérnie. – Nagyon elégedett vagyok az alakommal, tovább nem szeretnék már fogyni. Nemcsak a kilókban, hanem az alakomon is látszik az átalakulás. Sokan megdicsérnek. Mindez egy speciális diétának köszönhető, örökké fogyókúráztam, de a legutóbbi vált be a legjobban. Már abbahagytam, de az egészséges életmódot folytatom, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem, és sok folyadékot fogyasztok. Rengeteget koncerteztem és dolgoztam az albumomon, így emellett egy csoda volt, hogy még az egészségemre is oda tudtam figyelni – mondta el az ötödik megasztár. – Igaz, már nem küzdök a kilókkal, de odafigyelek a táplálkozásomra. Keveset és sokszor eszem, este pedig semmit, még ha ezt nem is könnyű betartani – árulta el karcsúságának titkát a fiatal lány.
A nagyváradi megasztár karrierjében újabb mérföldkő az első önálló albuma, ami az elegáns Ékszer címet kapta. A dalok azt az egyéni zenei világot mutatják be, amelyet a tehetségkutató alatt és az azt követő koncerteken megismerhetett a nagyérdemű: lendületes R&B számok és lírai dalok váltják egymást. Híres szerzők segítettek Reninek: Hrutka Róbert, Rácz Gergő és Rakonczai Viktor.

Elkészült Tolvai Renáta a Megasztár győztesének első klipje

A Megasztár csinosra fogyott nyertesének első klipjében pasija, Kállay-Saunders András nem szerepel, mert így választják el egymástól a munkát és magánéletet.
A Hagylak menni című számhoz készült klipben Tolvai egy digitálisan felturbózott mesevilágban kesereg és tekereg, a fekete-fehér díszletek közt zsonglőrök és táncosok tesznek hozzá a látványhoz. Tolvai két arcát mutatja meg a videóban, az egyszerű lányt és a vadabb felét, mondta az Aktívban, ahol azt is megindokolta, miért nem kapott pasija szerepet a klipben: „Megbeszéltük Andrással, hogy a munkát és a magánéletet szétválasztjuk. Az ő klipjében is másik lány fog szerepelni”.

Ezért nem magyar még Tolvai Reni a Megasztár5 győztese

Még mindig semmi előrelépés nincs Tolvai Renáta (20) magyar állampolgársági ügyében.
A Megasztár 5. győztese már tavaly év végén, a TV2 tehetségkutatójának megnyerése után úgy nyilatkozott, hogy szeretne hivatalosan is ahhoz az országhoz tartozni, amely sikeressé tette, ám július közepén még mindig nincs semmi fejlemény ebben az ügyben.
Tolvai Renáta magyar állampolgársága egy banális hibán múlik, mégpedig azon, hogy az ügyintézést magára vállaló TV2-s munkatárs egyszerűen elkeverte a már meglévő hivatalos papírokat, fordításokat és űrlapokat.
Eközben elérkezett a nyár, és ebben az évszakban a hivatalokban, iskolákban és egyéb közintézményekben sokkal nehezebb elintézni bármit is, így eléggé sok időbe telik majd, mire a nagyváradi énekesnő újra mindent beszerez, így feltehetően az idén már nem teljesülhet a Megasztár melletti másik nagy vágya, hogy magyar állampolgár lehessen.

Megasztár Oláh Ibolya: Vastag Csaba nem tud énekelni

Vastag Csaba   -   Oláh Ibolya
Oláh Ibolya sosem arról volt híres, hogy hallgatna, ha a véleményét kérdezik. Az énekesnő elmondta, hogy mit gondol a tehetségkutatók versenyzőiről, különösen Vastag Csabáról.
Az elmúlt évek tehetségkutatóinak egyik legnagyobb üstököse, Oláh Ibolya egy tiszadobi nevelőotthonból indult, és a Megasztárban hódította meg az egész országot. Igaz, hogy az utóbbi időben nincs annyira jelen a hazai médiában és a zenei életben, mint korábban, de tehetsége és egyénisége így is vitathatatlan. Az énekesnő végigkövette a tehetségkutatókat, és azt mondja, szigorúan szakmai szemmel figyelte a versenyzőket. – Kicsit sok, hogy ennyi hasonló műsort indítanak. Pici ez az ország, kicsi a piac, nem bírunk el ennyi tehetséget, másrészt nincs is ennyi. Ha szakmailag nézem a dolgot, akkor a Megasztárból egyértelműen Kökény Attila volt, aki fantasztikusan jól énekelt. Véleményem szerint neki kellett volna nyernie – mondta lapunknak Oláh Ibolya, aki a konkurens X-Faktort is figyelte.
– Annak idején nagyon sajnáltam, hogy kiestek a Nyári lányok. Szakmailag ők, Nikolas és Veca a legtehetségesebb abból a csapatból. Vastag Csabáról ez nem mondható el, ő nem olyan tehetséges, nem tud énekelni. A fiatal lányokat biztos megfogta, hogy ő egy szép fiú, de ez engem nem tudott elvarázsolni. Az öccse viszont nagyon jó előadó lesz, igaz, még ki kell forrnia – tette hozzá Ibolya, aki azt mondja, nem zavarja, hogy az utóbbi időben háttérbe szorult.
– Így kényelmesebben tudok dolgozni. Ez olyan szakma, hogy egyszer fenn, egyszer lent. Néha nagyon nehéz, mert nem vagyok már Oláh Ibolyaként annyira érdekes, de úgy érzem, a helyemen vagyok.
Természetesen szerettük volna megtudni, mit szólnak Ibolya véleményéhez a Vastag testvérek.
– Nem szeretnénk erre reagálni – válaszolta röviden Vastag Csabáék menedzsmentje.

Balhéval végződött a Megasztár szerelmespárjának péntek esti szórakozása.

Kállay-Saunders András Megasztár 2011
Kállay-Saunders András verekedett egy diszkóban
BALHÉ Információink szerint az énekes szerelmespár együtt bulizott a Hajógyári- sziget egyik felkapott szórakozóhelyén, Saundersnek azonban idő előtt távoznia kellett. Kedvese, Tolvai Renáta nem volt túl szolidáris, ugyanis az incidens után ô hajnalig ottmaradt a szórakozóhelyen.
– Saunders szinte mindennap ott van a szórakozóhelyen, most is úgy láttam, hogy csak besétált, belépő nélkül. Otthon érezte magát. Többen érkeztek, de ő egy darabig Tolvai Renivel volt, és láttuk, hogy minden arra járóba belekötött. Úgy éjfél és egy óra között arra lettünk figyelmesek, hogy elkezdett lökdösődni egy ismeretlen fickóval, aminek az lett a vége, hogy a biztonságiak kivezették. Reni még ottmaradt, de nem táncolt, ennek ellenére láthatóan remekül érezte magát – tájékoztatta a lapunkat egy szemtanú.
Más forrásból úgy értesültünk, a balhé kiindulópontja az volt, hogy ismeretlenek beszóltak Tolvai Reninek, a lovagias Kállay-Saunders András pedig meg akarta őt védeni. A vitának a közbelépő biztonsági őrök vetettek véget, kikísérték, majd szóltak neki, hogy még maradjon egy keveset, mert kívül várja néhány férfi, még baja eshet.
Az érintettek menedzserük útján tudatták lapunkkal, hogy nem kívánnak megszólalni az ügyben.

Presser Gábort kigolyózták a Megasztárból

Presser Gábor Megasztár zsűri
A megújuló Megasztár tehetségkutató zsűrijébe nem fért be a Kossuth-díjas művész, aki nem bánja, mert több ideje marad. Pici bácsi túlzásnak is tartja az ilyen produkciók gyakoriságát.
FELMONDÁS A Megasztár teljes zsűrijét lecseréli a TV2 a tehetségkutató következő évadára
– Presser Gábor ítészi székébe is mást ültetnek. A generációk zenei ízlését meghatározó LGT együttes zeneszerző-énekes- billentyűse tegnap a Tabu TV nevű internetes magazinnak azt nyilatkozta, hogy a csatorna írásban tájékoztatta a döntésről.
– Kaptam egy korrekt levelet a TV2-től, amelyben leírták, hogy egy új formátumban gondolkodnak, amiben teljesen új lesz a külalak, a belbecs, a külcsín és teljesen új zsűri is lesz. Szerencsére találkoztak az elképzelések, mert nekem két e g ymá s utáni évben az nem jön össze, hogy ennyire lekötött legyek – magyarázta Presser, majd kifejtette véleményét az elszaporodott tehetségkutatókról. – Nagyon fontos, hogy megismerjük a kincseinket, de azt már nem tudom, jó-e, hogy összeérnek egymással az ilyen produkciók – vélekedett.
A Bors megkeresésére a TV2 szóvivője kifejtette, miért mondtak le a Kossuth- és Erkel-díjas művészről, a Vígszínház zenei vezetőjéről.
– Megújul a formátum, ennek részeként a zsűri összetételén is változtatni akarunk. Ez a fajta megújulás természetes velejárója egy show-nak, a Megasztár történetében sem az első eset, hogy mások – az elődökhöz hasonlóan szintén kiváló szakemberek – töltik be az ítészek szerepét. Büszkék vagyunk rá, hogy Presser Gábor tagja volt a Megasztár- zsűrinek, vele együtt nagyon nagyra tartjuk az összes egykori zsűritagot. Hálásak vagyunk nekik azért, hogy részvételükkel megtisztelték a műsort, s emelték a színvonalát – magyarázta Koltay Tamás, aki kérdésünkre hozzátette, Presser részéről szó sem volt sértődésről.
– Természetes volt számunkra, hogy az előző széria zsűritagjait, így Pici bácsit is időben, korrekt módon tájékoztassuk az elképzeléseinkről. Biztosak voltunk abban, hogy megérti a döntésünket, amit a műsor produceréhez intézett válaszában, majd egy internetes portálnak adott interjújában vissza is igazolt – mondta el a szóvivő.

Liptai Claudiát követelik a Megasztár 6-ba

Liptai Claudiát követelik a Megasztár 6 háziasszonyának. A Bors olvasói az interneten nyilvánították ki véleményüket, Claudia pedig ígéri nekik, szeretetük befolyással lesz a döntésére, ha felkérik a műsorra.
Alig egy hete egy nagyszabású partin jelentette be a TV2: ősszel indul a Megasztár 6. Az sem volt titok, hogy az egyik műsorvezető Till Attila lesz, aki eddig minden egyes szériában sikerrel kormányozta a műsor hajóját. Megtudtuk azt is, hogy az átalakuló zsűriben Falusi Mariann mellett Bereczki Zoltán is szerepet kap. Esélyes ítészként információink szerint az egykori nyertes, Caramel neve is felmerült, arról azonban eddig nem esett szó, ki lehet a társa Tillának.
Claudia, aki az ötödik tehetségkutató háziasszonya volt, s a tévécsatorna első számú sztárja, alig egy hete mondott föl a Mokkában. Az első hírek még arról szóltak, hogy a Jóban Rosszban című sorozatból is távozik – mint kiderült, nem így lesz –, s az is kérdéses, övé lesz-e újra a Megasztár.
A Bors szavazást indított hát internetes oldalán, hogy a nézők véleményét is megtudjuk: kit látnának szívesen a Megasztár 6 női műsorvezetőjeként. Olvasóink tíz lehetséges jelöltről foglalhattak állást, s a voksok közel egyharmadát Liptai Claudia zsebelte be. Mögötte második helyen 18 százalékkal Görög Zita, harmadik helyen pedig közel 10 százalékkal a Tények műsorvezetője, Várkonyi Andrea végzett. Claudia rettentő boldog volt, amikor megtudta, hogy ő győzött a Bors szavazásán, s olvasóinknak azt ígéri, gondol majd rájuk, ha döntéshelyzetbe kerül.
– Életem egyik legnagyobb televíziós élménye volt a Megasztár. Tillával és a „megacsapattal” dolgozni mindig szívmelengető. Még csak most fejeztem be a Mokkát, s kezdem meg pihenésemet, a csatorna vezetésével közösen döntjük el, hogy részt veszek-e a műsorban. Csodás érzés viszont a nézők bizalma, köszönöm, bizonyosan befolyásol majd a döntésemben – hangzott Claudia Borsnak adott válasza.
Vajon a csatorna Claudiát választja?
– Claudia vérbeli profi, egyike az ország legjobb műsorvezetőinek, a Megasztár 5-öt is a tőle megszokott, magas színvonalon vezette – mondta Koltay Tamás, a TV2 sajtósa. – Teljesen bizonyos, hogy ugyanezt a profizmust látnánk tőle ezúttal is, a csatorna vezetősége azonban egyelőre még nem határozott arról, ki lesz Tilla párja a műsorban.

Caramel esélyes Friderikusz helyére a Megasztár zsűrijébe

Friderikusz két szériában ítészkedett a TV2-nél.
Caramel kritikus zsűritag lenne,
szerinte mindig van javítani valója egy énekesnek
Információink szerint több egykori Megasztáros neve is felmerült az ősszel induló tehetségkutató zsűriválogatásán – a befutó Caramel lehet.
Biztosan nem gondolta volna a törökszentmiklósi romasoron mezítláb futkosó duci fiúcska, hogy pár év elteltével nem csupán megnyeri az ország egyik legnagyobb tehetségkutatóját, de hat évvel később őt is a zsűritagjelöltek között emlegetik. A posztra Tóth Vera neve is felmerült, de jelenleg Caramel tűnik a legesélyesebbnek. Tóth Vera is bizakodó, szívesen vállalná a zsűrizést. – Nagy felelősség és fantasztikus szakmai kihívás egy ilyen feladat – mondja Vera.
– Nem ijednék meg még akkor sem, ha a szakma nagyjainak helyére kellene beülnöm. A fiatal énekesekkel való gördülékenyebb kommunikációért lehetnék felelős – érvel az énekesnő.
 A két győztes közül Caramel tűnik esélyesebbnek, mert a hasonló műsorokban szokásosan csak egy hölgy zsűritag szokott lenni, aki a Megasztár 6-ban Falusi Mariann lesz. A Megasztár 2 győztese még attól sem retten vissza, hogy Presser vagy Friderikusz helyére kell ülnie.
– Hízelgő lenne, ha a két ikon közül egyikük helyét elfoglalhatnám – mondja az énekes. – Nem szeppennék meg a feladattól, mert alkalmasnak érzem magam arra, hogy az énekes palántáknak hasznos tanácsokat adjak. Hat éve vagyok a pályán, mindig tudtam, mi az, amin javítani kellene. Ezer fellépésen vagyok túl, s csak most jött el az idő, hogy bátran nekifussak egy saját SYMA csarnokbeli koncertnek. December 29-én lesz az élő bulim. Azt kívánom a frissen jelentkezőknek, ők is tapasztalják meg milyen fantasztikus érzés az a siker, amiért megdolgoztak. Az is elképzelhető persze, hogy a TV2 nem a győztesek közül választ zsűritagot. Tóth Gabi folyamatosan a figyelem középpontjában van, a legtöbbet ő profitált a műsorból, így lehet, hogy ő lesz a befutó.
Titkolózik a TV2- Izgalmas felvetés, hogy egy egykori Megasztár-versenyző immár zsűritagként alkosson véleményt a friss tehetségekről – mondta lapunknak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.
– Hogy ez így lesz-e vagy sem a műsor új szériájában, maradjon egyelőre titok. Amint itt lesz az ideje, megnevezzük kiket láthatnak majd a nézők Falusi Mariann és Bereczki Zoltán mellett a zsűriben. 

A TV2 nagy nyári partiján jártunk, ahol bejelentette a csatorna, hogy ősszel indul a Megasztár hatodik szériája.

Az eseményen rengeteg celeb, médiamunkás és tehetségkutatós híresség vett részt, ebben a heti trendben az ő ruháikkal töltekezünk: Iszak Eszter kislányosan öltözött, Rúzsa Magdi téliesen, Tóth Gabi pedig forrónadrágban volt most is, mint mindig.
1. Iszak Eszter – a nyári trendnek megfelelően
A Nagy Duettben is fellépő műsorvezető a nyár két legkomolyabb trendjét, a fehéret és a csipkét ötvözte, így indult a szerda esti TV2-es bulira. Az alkalmi szexistennő vékony alkatához jól illik a világos miniruha, izmos lábait pedig ügyesen kiemeli a barna, nagyon magas sarkú szandál. A lábbelihez természetesen színben passzol a táska.
Nekünk kifejezetten tetszik, hogy az alul rövid ruha felül viszonylag zárt, csipke takarja Iszak vállait: ha önnek is Istenes Bence exe a kedvence, szavazzon rá!
2. Rúzsa Magdi – a téli trendnek megfelelően
A megasztáros énekesnő még a tavalyi trendet követi, bár a latexleggings, úgy tűnik, sose megy ki a divatból. Rúzsa a fényes anyagú macskanadrághoz csipkés szegélyű, fekete atlétát vett, és orrnál kivágott, fekete magassarkút: a szett jobban illene egy tizenéves diszkólátogatóhoz, mint a mindig elegáns Rúzsához, de néha neki – vagy stylistjának – is lehet rossz napja.
A fekete cucc egyhangúságát Rúzsa fehér zakóval oldotta, kár, hogy a körme hegyén kívül semmi más fehér nincs rajta, így a világos színű kabát nagyon egyedül van. Hogy napszemüveget miért tett a felsője nyakába az esti rendezvényen az énekesnő, végképp nem értjük.
 3. Tóth Gabi – csupasz fenékkel
Tóth Gabinak ismét sikerült magára terelnie a figyelmet. Az énekesnő a már védjegyévé vált forrónadrágban partizott, szóval ismét nem öltözte túl az eseményt. A kisgatyából csak a bugyija nem lógott ki, bő korallszín felsőjéből viszont kilátszott a melle a Bors fotóinak tanúsága szerint.
Az énekesnő ez alkalommal fehéren és nővérével kézen fogva érkezett: a két testvér egész eltérő stílusban nyomul, de mi most csak a fiatalabbik Tóth ruháiról írtunk.
4. Falusi Mariann – nagymintásban
A nagyban fogyókúrázó Falusi földig érő, világos, virágos nagymintás nyári ruhában, vállán világoskék stólával örült a bejelentésnek, miszerint ő és Bereczki Zoltán lesznek az őszi tehetségkutató két zsűritagja (a négyből). Az énekesnő, nyilatkozatának megfelelően tényleg bátran megmutatja alakját, ami sokkal jobb, mintha lepelbe bújna.
A nagy minta is jó vállalás, a türkizkék pedig illik Falusi barnaságához és szőkített hajához. Ha ön szerint szép ruhát választott az Árpával duettező Pa-Dö-Dő tag.
5. Tolvai Renáta – félvállas zebraruhában
A Megasztár 5 győztese félvállas, zebracsíkos ruhában jelent meg a rendezvényen. A hangsúlyos minta kicsit erős választásnak tűnik, de a Gombold újra! bírája csak tudja, mi áll jól neki.
Tolvai sminkjét és kiegészítőit is a ruhához igazította, még pasija, Kállay-Saunders András is alárendelte magát a fekete-fehér összeállításnak. Nekünk kicsit vibrál a szemünk a mintától, de ha önnek tetszik a feltűnő alkalmi ruha, szavazzon Tolvaira!
6. Tatár Csilla és Hien – kék ruhás nők
Tatár Csilla könnyű, királykék selyem koktélruhát viselt a buliban, melyhez azonos színű cipőt választott. A néha Mokkát vezető, és időnként önmérgező Tatár riporterként volt jelen, tehát a visszafogott öltözet neki egyben munkaruha is volt. A kék összhangot nagyon szépen töri meg a piros fülbevaló, a műsorvezető egyszerűen elegáns.
A tizenéves Hien vibrálóbb kéket választott, mint Tatár, de így is abszolút ízléses határokon belül mozgott: miniruháját szegecses táskával, karpereccel tette vagányabbá. Két különböző stílus, hasonló szín: önnek melyik kék ruhás vendég tetszik jobban?
7. Gombos Edina – barackszín overálban
A Fem3 műsorvezetője barackszín overálban érzi a nyarat: a felül fodros, alul bő ruha ápol és eltakar, bár hónaljban kicsit szűk, és kicsit sápaszt. A Somával catfightoló nép gyermekének egyébként jól áll az elegánsra tervezett overál, és abszolút jópont heti trendünkben, hogy kiegészítőit kínos pedantériával válogatta össze: a cipő, a táska, a karperec és a nyaklánc is törtfehér. Az állandóan fogyókúrázó Gombos műsorvezetőtársával, Joshi Bharattal érkezett, aki szintén kitett magáért. De most nem Bharat kék ingére, hanem Gombosra lehet szavazni: van összhang, nyárias hangulat, nomeg elegánsan göndörített haj, mi kell még?